Akció!

A-LEVEL MARKETING – Havi feliratkozás (7 nap ingyenes próba)

7 nap ingyenes hozzáférés után 11 990 Ft 5 990 Ft / hónap

Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 2 értékelés alapján
5 ★
100% 
2
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
AJ
09. 15. 2021
Attila J.
HU HU

A level Marketing

Szia Ádám/Sziasztok Azért nem folytattam az előfizetést, mert már benne vagyok egy másik marketinges előfizetői csoportban. Azért próbáltam ki a te/ti ajánlatotokat, mert korábban 5 csillagosta értékeltem a Tacitot. Marketingben viszont egy 20éves szakmai (kimondottan marketinges) tapasztalattal bíró csapat mellett tettem le a voksomat, akik szintén a mai napig képzik magukat a témában és hozzák akar a nemzetközi példákat. Én szeretek a legjobbaktól tanulni és ebben a témában Wolf Gábor és felesége meggyőzött a gotomarketingben ugyanennyi pénzért, amit te kínálsz azzal a különbséggel hogy ott velünk kimondottan ők, a vezérek foglalkoznak nagyon komolyan. Biztos sokan választanak téged/titeket is, de szerintem ebben a témakörben Gábor 6 csillag. Török Bence biztos tud mesélni.

09. 17. 2021

Tacit Project

Szia Attila! Őszintén szólva, én még nem találkoztam olyan emberrel eddig, aki Wolf Gáborék tevékenységét jobbra értékelte volna (fordítva sokszor), de hát mindenből kell egy első alkalom :D Természetesen ismerjük, hogy mi történik a piacon, ha ezek alapján Te őket választod a megfelelőnek a számodra, akkor nyilván ez a lehetőség adott a számodra (azt sajnos nem értem, hogy ez hogyan merül fel az A-LEVEL értékelésével kapcsolatban). Gáborék a klasszikus marketinggel foglalkoznak, egy kicsit idősebb (és őszintén szólva: kezdőbb) célközönség számára, mi pedig a kezdetektől úgy voltunk vele, hogy a haladó réteget célozzuk meg, és kifejezetten a nagyon technikai részére koncentrálunk a marketingnek (elemzések, eszközök, optimalizálás, stb...). Én nem találtam kérdést vagy kérdőíves igényt a részedről a tréningen, amiket kiküldünk a termékfejlesztés érdekében, így természetesen nehezebb megfelelni az elvárásoknak. Az A-LEVEL felhasználásához szükséges némi háttér az online marketingben, így is pozicionáltuk a kezdetektől az ajánlatot. Szerintem almát a körtével jellegű összehasonlításról van szó, ahogy mondtam, szokatlan a számomra ez a következtetés, amire jutottál, de sok sikert kívánok természetesen! Üdv, Ádám

KG
08. 17. 2021
Kanyó G.
HU HU

Ha marketinges vagy, nem hagyhatod ki az A-levelt!

Online marketing kivitelezőként már jó pár hazai és külföldi tudástárba beleláttam már, először kicsit vonakodtam is, hogy az A-levelbe is benevezzek... Viszont a tananyagok, az esettanulmányok is nagyon alaposnak és hasznosnak bizonyultak (annak ellenére, hogy már jó pár tréningen túl vagyok én is). De amikor a Fb csopiban két embertől is olyan alapos választ kaptam a kérdéseimre amiből rengeteg tanultam, akkor tudtam, hogy nagyon megérte. Marketingesként ha versenyben akarunk maradni, kell a folyamatos képzés és a támogatás is. Az A-Levelben mindkettőt megkaptam. :)