FEJLESZD A MARKETINGED HÓNAPRÓL-HÓNAPRA

A-LEVEL MARKETING - PROFESSZIONÁLIS ONLINE MARKETING KÖZÖSSÉG

2021-ben minden vállalkozásnak az online-ra kell építenie -
érd el a marketing magasfokát az A-LEVEL segítségével!

MÉRHETŐ FEJLŐDÉS MINDEN 30 NAPBAN

A legtöbb online vállalkozó elveszik a részletekben – mindent megpróbál egyszerre csinálni, és ezért nem élvezi a mindennapi munkát, és még kiszámítható haladásra sem tud számítani. 

A marketing mára egy sokfelé ágazó terület lett, ahol a rengeteg technikai ismeret sem elég már sokszor. Egyszerűen szükség van arra, hogy ötleteket és visszajelzéseket kapjunk hasonlóan gondolkodó emberektől.

Itt megkapod azt, ami szükséges ahhoz, hogy könnyen és gyorsan adhass hozzá rendszereket a marketingedhez, és optimalizálhasd a tevékenységed könnyen áttekinthető folyamatok segítségével.

AZ A-LEVEL MARKETING 3 PILLÉRBEN BIZTOSÍTJA
A TÁMOGATÁST A MARKETINGEDNEK:

1. PILLÉR: PROFESSZIONÁLIS MARKETING KÖZÖSSÉG

Magyarországon sok marketinges csoport létezik, de a legtöbb csak a felszínt kapargatja: az A-Level kifejezetten a marketinggel már aktívan foglalkozó vállalkozóknak szól.

Egy bizonyos szint elérése után mindenki belátja, hogy nem több információra, hanem jobb támogatásra és visszajelzésekre van szüksége.

Az A-Levelben rendszeresen hozzáférhetsz hazai marketinges szakértők tudásához a meetupjainkon és az AMA Facebook posztokban.

2. PILLÉR: MARKETING RENDSZER KIVITELEZÉS TRÉNING ANYAGOK

Az A-Levelben folyamatosan naprakész maradhatsz az újonnan elérhetővé váló marketing megoldásokkal – ha újítások érkeznek egy hirdetési platformra, mi rajta leszünk és Te fogsz róla elsőként leírást kapni.

Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan lehet kiaknázni egy új lehetőséget, akkor itt fogsz először értesülni róla. 

3. PILLÉR: MARKETING OPTIMALIZÁLÁS
TRÉNING ANYAGOK

„A kész jobb, mint a tökéletes” – mondja Sheryl Sandberg, a Facebook ügyvezetője, és sokan használják ezt a gondolkodásmódot az online marketingjükben is.

A valóság viszont az, hogy egy bizonyos szint után muszáj komolyan optimalizálni a marketingedet: a hirdetéseket, az ajánlatokat, a szövegeket és a teljes sales funneledet. 

Ez itthon egy rendkívül elhanyagolt terület, és ezért kezeljük kiemelt fontossággal az A-Levelben, hogy több vállalkozó érje el az „A-szintű”, optimalizált marketinget. 

KINEK SZÓL AZ
A-LEVEL MARKETING?

EGYÉNI
VÁLLALKOZÓKNAK

Az A-LEVEL segítségével önállóan is elvégezheted azokat a marketing feladatokat, amikért másképp meg kellene bíznod valakit, hogy elkészítse a számodra.

MARKETING
KIVITELEZŐKNEK

Az A-LEVEL segítségével bővítheted az általad kínált szolgáltatások körét, több területen leszel képes eredményeket biztosítani a klienseid számára, így nagyobb bevételre szert téve.

E-KERESKEDELMI
VÁLLALKOZÁSOKNAK

Ha online adnak fel rendelést a vásárlóid (akár fizikai terméket, akár digitális tartalmat vesznek), akkor ez a tréning segít rendszerré alakítani és optimalizálni a működésedet egyszerű és gyakorlatias keretek között.

CSATLAKOZÁS ZÁRUL:

A-LEVEL MARKETING

A HOZZÁFÉRÉSED TARTALMA:

INDULÁSI ÁRAZÁS:
10 nap ingyenes próbaidő után
csak 3990 Ft /hó (vagy 39 990 Ft/év)

100% ELÉGEDETTSÉGI

GARANCIA

Az elégedettséged 3 szinten van biztosítva:

10 napig teljesen ingyenesen kipróbálhatod az A-LEVEL Marketinget, valamint egy olyan vállalkozástól vásárolsz, ami 1500+ nyilvános 5⭐ értékeléssel rendelkezik.

Ezeken túl a programra 30 napos 100% elégedettségi garanciát vállalok.

Amennyiben a vásárlás utáni 30 napon belül úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, úgy írj nekünk az info@tacitproject.hu e-mail címen, és visszatérítjük a vásárlásod értékét.

HA MÉG MINDIG CSAK FONTOLGATOD A CSATLAKOZÁST...

SZEMÉLYES ÜZENET

5 évet szántam eddig a TACIT Gyorsítósáv tréningem fejlesztésére: ez a képzés több, mint 2000 vállalkozó elindulását segítette, és eddig több, mint 1000 darab 5 csillagos értékelés olvasható róla nyilvánosan.

Ahogy ebből látszik: nem indítok gyakran új képzést, mert mindig addig fejlesztünk, amíg a kliensek maximálisan elégedettek nem lesznek.

Ha vállalkozol, akkor 2021-ben az online-ra kell építened, én pedig azon dolgozom, hogy az A-Level legyen a legjobb létező marketinges közösség, ahol mindent megkapsz a folyamatos haladáshoz. 

Mindent megtettem, hogy bárki számára megengedhető legyen a hozzáférés, és azért is, hogy a befektetésed sokszorosan megtérüljön. 

A közösséghez és az összes anyaghoz hozzáférhetsz ingyenesen 10 napon keresztül – ha bármilyen okból úgy érzed, hogy a számodra ez nem a megfelelő hely, akkor ez alatt az idő alatt jelezd nekünk a fizetés félbeszakítását. 

Őszintén remélem, hogy találkozunk odabenn, a közösségünk értékes tagja leszel, és főleg, hogy rengeteg hasznot húzol majd a tagságodból mind tudás, mind kapcsolatok terén!

Görög Ádám

GYAKRAN ISMÉTELT
KÉRDÉSEK

A jelenleg elérhető, és a tervezett anyagok listáját le tudod tölteni ezen a linken.

A Facebook közösségen belül ezen felül rendszeresen találsz frissítéseket, esettanulmányokat, ötleteket és megválaszolt kérdéseket a marketing világából. 

A legtöbb marketinges csoportban rengeteg nehezen feldolgozható tartalom érhető el.

Az A-Level mögött álló csapat immár 8 éve fejleszt online tréningeket és a hozzájuk kapcsolódó online közösségeket.

Semmilyen szerződés aláírása vagy elfogadása nem szükséges. 

A 10 napos próbaidő után havi feliratkozás választása esetén a havidíj terhelése történik minden 30-adik napon, éves hozzáférés választása esetén az éves díj terhelése történik meg.

Amennyiben nem szeretnéd megújítani a hozzáférésed, úgy azt bármikor lemondhatod az info@tacitproject.hu e-mail címre írt levélben.

A rendelés feladása során szükséges egy felhasználói fiókot készíteni – a felhasználóneved az e-mail címed lesz, míg a jelszót te tudod megadni a rendelés során.

A rendelés feladása után visszaigazoló levelet kapsz, amiben megtalálod a linket a zárt felület eléréséhez (az eléréshez bejelentkezés szükséges).

Ezután a következő lépés a Facebook csoportba való belépés, amihez a szükséges információkat szintén megkapod a visszaigazoló e-mailben.

Ezután rendszeres tájékoztatást kapsz erre az e-mail címre az aktualitásokról és a frissítésekről. 

Az A-LEVEL Marketing programot online rendelés feladásával lehet megvenni. Havi fizetés esetén kizárólag bankkártyával lehet rendezni a tréning árát, éves befizetés esetén van lehetőség utalással is fizetni. Sajnos a havidíjat nem lehet banki utalással fizetni, az ehhez kapcsolódó adminisztrációs munka miatt.

A hozzáféréseddel kapcsolatban vagy technikai kérdésekkel keresd az ügyfélszolgálatunkat az info@tacitproject.hu e-mail címen.

Ha az anyaggal vagy marketinggel kapcsolatos kérdésed lenne, akkor azt a Facebook csoportban tudod feltenni (sajnos e-mailben/privát üzenetben nem tudunk válaszolni).

A csoportban több forrásból is érkezhet a válasz: akár az egy másik tagtól, akinek van tapasztalata a témában, akár a TACIT csapat tagjaitól, vagy egy általunk meghívott szakértőtől.

Természetesen igen, minden cég számára elszámolható számlát állítunk ki oktatásról. 

A számlán mindig csak a cég adatait tüntetjük fel, így kérlek pontosan töltsd ki a számlázási adatokat.

A legtöbb online képzést rendkívül nehéz feldolgozni a rossz design és a készítő tapasztalatlansága miatt.

Az A-LEVEL ezzel szemben közel 10 éves online tréning összeállítással kapcsolatos tapasztalattal készült, így jóval kevesebb idő és mentális energia szükséges az anyag feldolgozásához.

A hagyományos videós tréningekkel ellentétben ez egy könnyen böngészhető és kereshető anyag (szöveges, videós és képes tartalmakkal – mindig a megfelelőt használva), ahol minden fontos információ pillanatok alatt megtalálható.

Továbbá akkor is használhatod a képzést, ha épp nincs kifejezetten erre dedikált időd éppen: a Facebook csoportban könnyedebb tartalmak, hírek és ötletek is felkerülnek, amik épp úgy be tudják indítani a gondolkodást.

A havidíj vagy éves díj ismétlődő befizetését bármikor lemondhatod az info@tacitproject.hu e-mail címre írt levélben. A hozzáférésed megmarad a kifizetett időtartam végéig, majd ezután mind az anyagokhoz, mind a közösséghez való hozzáférésed eltávolításra kerül.