Akció!

A-LEVEL MARKETING éves feliratkozás (10 nap ingyenes próba)

10 nap ingyenes hozzáférés után 99 990 Ft 39 990 Ft / év

Elfogyott

Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 5 értékelés alapján
5 ★
100% 
5
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
LD
12. 14. 2021
Lakó D.
HU HU

Naprakész anyagok

Az elsők között csatlakoztam, azóta több tíz részletes tudásanyag vált elérhetővé. A megszokott részletességgel és profizmussal.

SV
12. 01. 2021
Soma V.
HU HU

Őszintén mondom, hogy pozitívan csalódtam

Akkor ezt most bontsuk háromfelé. Ami a tanfolyam minőségét illeti,abszolút a várakozásaim feletti. Őszintén mondom, hogy pozitívan csalódtam, nem vártam hogy ennyire klassz lesz, naprakész információk, tananyagok kezdőtől profi szintig és így pár hónap után a vállalkozásom is fejlődni kezdett. Az árát illetően is teljesesen korrekt, figyelembe véve, hogy körülbelül a Netflix áráért az életünket megváltoztató tudást kaphatunk. A harmadik pedig a folyamatos támogatás. Iszonyatosan pozitív, hogy segítetek bármilyen kérdésemben, így szinte lehetetlen elakadni. Ezt már csak azért is fontosnak tartom, mert így gyakorlatilag szinte kizárt, hogy a megrendelő elakadna és feladná és így vélhetően sokkal inkább fog ajánlani titeket másoknak. Nagyon remélem, hogy ez egy sikeres projekt lesz és idővel gondot fog okozni ennyit segíteni a sok-sok tagnak. :-D De bármibe is fogtok bele a jövőben, maradjatok ilyenek, mert tényleg hihetetlen jó érzés. Mikor vettem egy félmilliós tanfolyamot, kb. megtisztelve éreztem magam, hogy szóba álltak velem. Itt megvettem ezt a képzést alig pár ezer Ft-ért és végig úgy éreztem magam, mintha éppen egy Ferrari-t vásárolnék. Na ez a nem semmi, nem? Szóval hajrá fiúk-lányok, csak így tovább, remélem meglesz nektek is az a Ferrari! :-D Vida Soma Neon Autósiskola Debrecen

ML
06. 13. 2021
Márton L.
HU HU

Aktuális témák közérthetően

A legprofibb anyagok, amikkel online marketing témában itthon találkoztam. Mindegyik lecke tele gyakorlatias, könnyen alkalmazható tippekkel. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné tudatosabban vinni a saját vállalkozásának marketing ügyeit!

ÁW
05. 26. 2021
Ádám W.
HU HU

Haladó cucc, már vártam a Gyorsítósáv után :)

Ha meglátom, hogy Ádámék új tananyagot adnak ki, már szinte meg sem nézem mi az, csak gyorsan megveszem :) Az A-LEVEL marketing előfizetéssel is pont ez volt a helyzet, rögtön lecsaptam rá, és csak most kezdem el feldolgozni az anyagokat, de most sem csalódtam. Alapos, gyakorlatias és kellő mélységű tudásanyag lett ez is. 10+ éve tanulok marketinget, és sikerrel alkalmazom azt, mégis új nézőpontokkal és rengeteg új tapasztalattal válok gazdagabbá, amikor a Tacit Project anyagaiból tanulok.