Akció!

A-LEVEL MARKETING éves feliratkozás (10 nap ingyenes próba)

10 nap ingyenes hozzáférés után 99 990 Ft 39 990 Ft / év

Elfogyott

Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 3 értékelés alapján
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
ML
06. 13. 2021
Márton L.
HU HU
Aktuális témák közérthetően

A legprofibb anyagok, amikkel online marketing témában itthon találkoztam. Mindegyik lecke tele gyakorlatias, könnyen alkalmazható tippekkel. Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné tudatosabban vinni a saját vállalkozásának marketing ügyeit!

ÁW
05. 26. 2021
Ádám W.
HU HU
Haladó cucc, már vártam a Gyorsítósáv után :)

Ha meglátom, hogy Ádámék új tananyagot adnak ki, már szinte meg sem nézem mi az, csak gyorsan megveszem :) Az A-LEVEL marketing előfizetéssel is pont ez volt a helyzet, rögtön lecsaptam rá, és csak most kezdem el feldolgozni az anyagokat, de most sem csalódtam. Alapos, gyakorlatias és kellő mélységű tudásanyag lett ez is. 10+ éve tanulok marketinget, és sikerrel alkalmazom azt, mégis új nézőpontokkal és rengeteg új tapasztalattal válok gazdagabbá, amikor a Tacit Project anyagaiból tanulok.

BZ
05. 12. 2021
Bartha Z.
HU HU
Hosszú távú befektetés

Ismerve Ádám eddigi munkásságát, azonnal lecsaptam a lehetőségre, s hosszú távú befektetésként tekintek erre a kurzusra is, így az éves előfizetést választottam. Több kkv online jelenlétén és marketingjén dolgozom, s szeretném a tudásom a lehető legmagasabb szintre fejleszteni, illetve a változó környezethez gyorsan és hatékonyan alkalmazkodni, ezáltal az ügyfeleimnek is a maximális értéket nyújtani. Eddigi tapasztalataim alapján ez a kurzus tökéletes választás volt, hogy ezek a célok teljesüljenek.