Akció!

A-LEVEL MARKETING – Havi feliratkozás (10 nap ingyenes próba)

10 nap ingyenes hozzáférés után 9 990 Ft 3 990 Ft / hónap

Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 17 értékelés alapján
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy benyújtott egy felülvizsgálatot!

A bemenete nagyon nagyra értékelik. Ossza meg barátaival, hogy élvezhessék azt is!

Filter Reviews:
ZN
06. 22. 2021
Zsolt N.
HU HU

Ádám munkásságát ismerve tudtam, hogy ez az anyaga sem fog csalódást okozni. Nagyon színvonalas munkát ad ki a kezei közül, amelyikkel értéket teremtve segíti követőit a haladásban. Személyisége és igényes munkája példa értékű.

GK
06. 22. 2021
Gréta K.
HU HU
Jó kis cucc :)

Ár-érték arányban kiváló, nekem nagyon tetszik, hogy nem egy hatalmas marketing könyvtárat kaptunk, kapkodva a fejünket, melyik pillérre is lenne szükségünk, így abszolút jobban van biztosítva a folyamatos haladás. Ami nekem viszont NAGYON hiányzik, hogy videós formában is legyen szó az anyagokról (a TACIT-hoz hasonlóan), esetleg podcast-eket is szívesen hallgatnék - sokat ülök gép előtt, így egyszerűbb volna a feldolgozás, mintha olvasnom kéne :)

ÁK
06. 17. 2021
Ádám K.
HU HU
Szuper haladó marketing anyagok

Ádám már elnyerte a bizalmamat a Gyorsítósáv képzésével, amiből rengeteget tanultam az online marketing területén. Ez a kurzus és a közösség azért fogott meg, mivel továbbra is szeretnék fejlődni a marketingben, és itt úgy érzem, hogy nagyon jó lehetőségem van erre.

CP
06. 15. 2021
Csaba P.
SK SK
Értékes tudás

Teljesen elégedett vagyok, érthető nyelven megfogalmazott, remek tananyagok, folyamatosan segítik a vállalkozásomat a jobb eredmények elérésében.