Akció!

A-LEVEL MARKETING – Havi feliratkozás

9 990 Ft 3 990 Ft / hónap

Kategória:

Vásárlói Vélemény
5,0 13 értékelés alapján
5 ★
100% 
13
4 ★
0% 
0
3 ★
0% 
0
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
CG
05. 21. 2022
Csongor G.
HU HU

Szuper gyakorlatias

Nagyon szeretem a témákat, leírásokat, nagyon hasznosak és gyakorlatiasak, egyből lehet alkalmazni a tanultakat és az eredmények is jönnek. :)

BS
04. 26. 2022
Bernadette S.
HU HU

Szintlépő tananyag

Nagyszerű folytatása a Gyorsítósáv programnak az A-Level. Aki magasabb szintre akarja emelni a marketing tevékenységét, azok részletes és könnyen követhető tudásanyaghoz juthatnak. Az esettanulmányok révén pedig újabb eszközökkel bővülhet tárházuk.

KS
03. 21. 2022
Krisztina S.
HU HU

A-Level Marketing

Az A-Level Marketing az egyik legjobb tudásanyag a marketing piacon. Mindenkinek akinek induló vagy már működő vállalkozása van nagyon erősen ajánlom. Széleskörű tréning, ami folyamatosan bővül. Részletesen leírt, példákon keresztül bemutatott, könnyen érthető és feldolgozható. Legyél kezdő vagy haladó a marketing területén, az A-Level Marketing olyan tudást biztosít, amiért örökké hálás leszel!

GT
03. 18. 2022
Gabriella T.
HU HU

Profi szinvonal

A vállalkozásban nem csak az elindulás nehéz, hanem annak folyamatos fejlesztése. A neten milliónyi ingyenes anyag van, de azokat végignézni nincs idő. Kell egy autentikus forrás, ami megbízható, lényegretörő és a magas szakmai színvonalú. A magyar online marketing világában számomra ezt az A-Level Marketing jelenti. A szakmai tudás mellett jelentős pénz és időmegtakarítás lehetősége is egy csomagban!